Tilan esittely

Voimalaitos Roba on tunnettu kodikkuudestaan, eikä sitä pysty täysin kokematta kuvailemaan. Ihmiset ovat osa paikan viehätysvoimaa, mikä saa asiakkaat pysymään uskollisesti meiningissä mukana vuodesta toiseen. Tämä kuitenkin vähättelemättä Roban laitevalikoimaa, siisteyttä ja tehokasta treeniympäristöä.

Laatua ja tasaisuutta

Jos jokin laitemerkki on priimaa, niin se on Hammer Strength ja sitähän Robalta löytyy. Kyseessä on kuntosalivälineiden aatelinen ja se näkyy tietenkin positiivisesti treenikokemuksessa - ei kolisevia, tahmaisia ja epävakaita välineitä! Meiltä löytyy monta kymmentä monipuolista kuntosalilaitetta, kattava vapaapainoalue ja useampi kyykkypaikka.

Cardio ja venyttely

Roballa on kaikki aerobiseen harjoitteluun tarvittavat perusvälineet eli juoksumatot, crosstrainerit, pyörät ja soutulaite. Myös venyttelylle on tehty oma alue, josta voit löytää monipuolisesti kehonhuoltoon ja esimerkiksi keskivartalon tukeen käytettäviä välineitä. Henkilökuntamme neuvoo mielellään niiden käytössä!

Ryhmäliikunta - workout roba

Tiloissamme toimii myös ryhmäliikuntayritys Workout Roba. Tutustu heidän tuntitarjontaansa ja hinnastoon täältä: Workout Roba.